Baume-protecteur image

Graag informeer ik u naar de mogelijkheden voor de IPL- en microdermabrasie behandelingen bij Schoonheidssalon Petit Paris.

PhotoNova PLS 3
De PLS3 is het professionele lichtflits systeem voor definitieve ontharing, pigmentvlek- en couperoseverwijdering. De PLS 3 onderscheidt zich van andere lichtflitssystemen op effectiviteit, veiligheid en snelheid. De PLS3 is geschikt voor gezicht (bovenlip, kin) en lichaam (oksels, bikinilijn, benen, borst, rug). U heeft 5 tot 8 behandelingen nodig voor definitieve haarverwijdering.

MicroDermabrasieKuur (10x) herfstactie: € 145 korting en huidherstellend serum t.w.v. € 33,50 kado

Microdermabrasie is het professioneel polijsten van de huid voor een jongere, frissere look. Met behulp van een vacuümzuigkracht verwijderen microkristallen pijnloos een heel dun laagje opperhuid. In wekelijkse kuurvorm geeft het een zichtbare verjonging van de huid: lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, littekentjes verminderen aanzienlijk, waardoor uw huid steeds egaler wordt.  Nieuw is de mogelijkheid om slechts een zone te behandelen ipv het hele gezicht, hals en décolleté. De zonebehandeling duurt maximaal 25 minuten voor € 49,50.


 
 
U kunt zich aanmelden voor de flitsdagen of voor een microdermabrasie kuur via een

reactie op deze mail of telefonisch op 06-8398 4392

 BEHANDELING MET CHRONOVITAMINES


Deze preventieve behandeling is huidtype onafhankelijk en speciaal door Auriège ontwikkeld om de huid te ondersteunen in de twee moeilijkste maanden van het jaar, november en december. Een cocktail van vitamines zorgt voor meer voeding waardoor de celdeling minder vertraagt. De huid blijft er beter uitzien.

De behandeling start natuurlijk met een reiniging en daarna volgt de dermabrasion waardoor de huid er gladder gaat uitzien en zachter aanvoelt. Er wordt gemasseerd met een neutrale zachte gel die gemengd is met een fluide die aangepast wordt aan uw huid. Daarna wordt een masker voor uw huid aangemaakt met o.a. vitamine A,C en E. Vervolgens wordt een masque patch gebruikt dat uw huid in deze tijd het broodnodige extra vocht geeft en een rimpel vervagend effect heeft.

Uw huid krijgt door deze behandeling extra vitamines, ze wordt daardoor ondersteund en zier er mooier en jonger uit. De behandeling eindigt met het in masseren van een ampul en het aanbrengen van de 24 uurs crème uit de serie chronobiologie.

Thuis kunt u deze behandeling het beste verlengen en intensiveren met de chronovitamine producten van Auriège. 

 BEHANDELING MET CAVIAR


Een behandeling met Caviar extracten verhoogt direct de conditie van uw huid.

U kunt deze behandeling uitbreiden. Zo is een halspakking bij de Caviar behandeling een heerlijke extra en is de behandeling met Caviar ideaal uit te breiden met een extra ampul of een masque patch. Bij deze behandeling wordt een dermabrasion uitgevoerd met hele fijne korreltjes van aluinaarde waardoor een zachte peeling plaatsvindt. Daarmee wordt de structuur van uw huid verfijnt. Bij de afronding van de behandeling wordt de rijke Caviar dag- en nachtcrème aangebracht

Thuis kunt u deze behandeling het beste verlengen en intensiveren met de speciale Caviar producten.

  

 BEHANDELING MET ZIJDE
 
Een behandeling met zijde is werkelijk helemaal standaard +. Deze behandeling met zijde proteïnen zorgt voor een waar vochtbad en verhoogt de isolatie van de huid.

De behandeling met zijde is ideaal om uit te breiden met een extra ampul of een masque patch. Bij behandeling met zijde wordt een dermabrasion uitgevoerd met hele fijne korreltjes van aluinaarde waardoor een zachte peeling plaatsvindt. Uw huid profiteert optimaal van de positieve eigenschap van echte zijde en wordt verfijnder van structuur en zachter van uitstraling. Bij de afronding van de behandeling kunt u kiezen uit de zijde dagcrème of de zijde nachtcrème.

Het resultaat van deze behandeling kunt u thuis verlengen en intensiveren met de producten op basis van zijde.